IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Lomalomalomaloma... Ja kuinka se loppui.Sunnuntai 03.05.2009 13:33

Onnistuin matkalla joutilaisuuksissani kirjoittamaan noin neljäkymmentä sivua matkapäiväkirjaa. Kaima saattoi kirjoittaa ehkä noin tsiljoona kertaa enemmän, joten tämä ei ollut kehu. Tämä oli perustelu sille, miksi en anna galleriaan seikkaperäistä raporttia siitä, mitä viikon aikana tapahtui. Sen sijaan kerron teille kohokohdat joka päivältä. Riittäiskö?

Maanantai: Joimme lentokentällä alkoholipitoiset juomat loman kunniaksi samalla kun siirsin kellon Azoreiden aikaan. Se oli silloin neljä minuuttia yli kuusi. Aamulla.

Tiistai: Kävimme tutkimassa Atlanttia piskuisella kumiveneellä. Meri oli suuri, mutta kippari onnistui silti löytämään flippereitä, kahta muuta delfiiniä ja ihan oikean kaskelotin! Tai ainakin palasen rusehtavaa selkää, josta tuli vettä ylöspäin.

Keskiviikko: Ylenkatsoin seuramatkoja tilausbussissa, kunnes kävimme likööritehtaanmyymälässä ja maistelimme kahdeksaa eri likööriä ja yhtä pontikkaa. En tiedä kumpi surisi suonissa enemmän, sokeri vai alkoholi.

Torstai: Elämäni ensimmäistä kertaa valitin ravintolassa. Lähetin viinipullon takaisin. Sen jälkeen selitin hovimestarisedälle vuolaasti, että suomalaiselta tällanen temppu vaatii yletöntä rohkeutta.

Perjantai: Jouduimme poistumaan illan viimeisestä bussista huonovointisuuteni takia keskellä jotain hyvin randomia pikkukylää. Hengailimme hetken piskuisessa baarissa, joka oli täynnä ruskeita, vanhoja ukkoja, jotka pelasivat dominoa. Lähes ummikko taksi tuli hakemaan meidät ja määränpään kuultuaan haki pienen mutkan takaa samaan autoon myös kaksi naista - oletettavasti sukulaisiaan.

Lauantai: Kävin Atlantissa, silitin vierasta koiraa ja keksimme yhdessä onomatopoeettisia ulostekuvauksia.

Sunnuntai: Sain toistasataa pulua nousemaan yhtä aikaa ilmaan ja bondailin pienen, tumman tytön kanssa.

Loma oli pop. Pitäisi lomailla enemmän. Ja nyt puupinolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.