IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!
(Tuolla tavalla voisi alkaa erään nimeltämainitsemattoman firman tiimipalaveritkin KRHM!)

Päivän nillityksen aiheena on kevyenliikenteenväylät. Sääntöhän on sellainen, että kevyenliikenteen väylällä sekä polkupyörät että jalankulkijat käyttävän oikeanpuoleista reunaa. Poikkeus sallitaan koiranulkoiluttajille, joiden on luonnollisesti viisainta pysyä penkan puolella suunnasta riippumatta. Isommilla väylillä autojen kanssa liikuttaessa polkupyörät käyttävät oikeaa reunaa, mutta kävelijät saavat siirtää habituksensa vasemmalle, jotta pystyvät reagoimaan vastaantulevaan raskaampaan liikenteeseen paremmin.

Yksinkertaista, eikö?

Tänään tarkastelin polkua, joka oli muodostunut keskelle kevyenliikenteen väylää. Kuka senkin aloitti? Kuka vastuuton idiootti tästä käveli ensimmäisenä? Polun viereen oli muodostunut "ohituskaista", eli vähemmän käytetty lumisempi ja kaikin puolin epämukavampi väylä. Se oli vasemmalla puolellani, joten minun ei olisi pitänyt joutua käyttämään sitä. Painot sanoilla olisi ja pitänyt.

Tästä lähtien alan tervehtiä jokaista väylän vasenta puolta tallaavaa, koiratonta ihmistä iloisesti englanniksi. Jos vielä keksisi jonkun liioitellun brittiläisen heippauksen, niin aina parempi. Tokko sitä monikaan osaisi kettuiluksi ottaa, mutta yrittänyttä ei laiteta.

"Jolly good day to you, sir/milady!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.