IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

AjankohtaistaTorstai 31.05.2007 19:55

Mouhijärvellä tapahtuu loppujen lopuksi hyvin vähän sellaista, että valtakunnalliset mediat kiinnostuisivat. Ei täällä tapahdu kovin paljon sellaistakaan, mitä jaksaisi lukea paikallislehdestä. Tänään kantautui kukkapihalle kuitenkin sen sortin juoruja, että sai miljoonissa huhuissa marinoitu kaupantätikin seistä pitkään monttu auki.

Käytin myös itselleni hyvin epätyypillistä huudahdusta "EIKÄ!?". (Terhiltä opittu, kiitti vaan)

Saamistani tiedonrippeistä kokoan teille seuraavanlaisen raportin:

Viime yönä jotkut järjen jättiläiset anastivat Kankaanpäästä ilmeisesti suurehkon kuorma-auton ja suurehkon kaivinkoneen. Auton avulla he kuljettivat kaivinkoneen Mouhijärven Osuuspankin pihaan ja ryhtyivät jyrsimään automaattia seinästä.

Kyllä! Kaivinkone, seinä, pankkiautomaatti.

Tässä välissä huomautan, että pankin yläkerrassa asutaan, joten tuollainen ex tempore seinänpurku olisi hyvinkin saattanut olla vaarallista.

Hälytys pärähti luonnollisesti heti Nokian poliisissa, josta lähdettiin hippulat vinkuen ajamaan tännepäin. Rosmot ymmärsivät sen ja jättivät hommat kesken. Seinään jäi reikä sille kohtaa, missä automaatti oli ollut. Rahaa eivät hämärämiehet saaneet latin latia, koska aika loppui kesken.

Koko juttu on traagisuudessaan aivan käsittämättömän huvittava. Nauran teille, tyhmät varkaat! Niin että kun luette tätä, niin tietäkää se :D.

Eikös Eura ole Kankaanpäässä päin? Eikös siellä asu sellaisia poikia, joilla on tällainen ollut verissä? Hmm...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.