IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Olen aina halunnut tehdä tänLauantai 06.10.2007 15:50

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Nuuhkin niitä ilmavirtauksia, mitä ihmiset tekee kun ne kävelee ohi. Yleensä ihmisestä näkee päällepäin miltä se haisee, mutta on hyvä varmistaa.

2. Mun kyynärpäät taipuu yli hyvinkin parikymmentä astetta. Se näyttää ällöltä, tiedetään, mutta yrittäkää itse nojata sillee, että pidätte kättä koukussa. Samalta tuntuu, jos mä yritän nojata niin että käsi on suorassa.

3. Luen lehdestä kaikkein tarkimmin mainokset. Ulkomaanosastot hyppään yli suosiolla.

4. Mulla on todella huono kasvomuisti. Varautukaa esittelemään mulle ystävänne moneen kartaan. Tositarina: kävelin kerran setäni ohi kun en tunnistanut häntä. NI!

5. Mulla on ujo suoli. Pystyn olemaan todistetusti neljä päivää kakkimatta, jos ainoa mahdollisuus siihen on esimerkiksi koppikäymälä.

Mun ei pitänyt haastaa ketään, koska tämä on niin vanha juttu. Siten keksin, että Matti on haastettava, niin samallahan sitä nakittaa sitten muitakin. Hah!

Maurizio85
Idefixian
Sikka
Tikkarihirmu^^
Jagmo

Antakaas tulla. Odotan kieli pitkällä! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.