IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

PriorisointiTorstai 17.01.2008 16:12

Juuri kun olin vannonut, etten poistu tänään kotoa, postisetä tuuppasi luukusta sisään saapumisilmoituksen. Minulle oli tullut viiden kilon möhkäle Kortepohjan postiin! Ei sellaista voi siellä seisottaa, joten otin ja menin.

Niin siis ei hetkeäkään pidä luulla, että joku huvikseen lähettelisi meikälle viiden kilon postipaketteja. Ehei, kyllä minä tästä maksoin. Ja ihan riittävästi maksoinkin. Kilohinnaltaan paketti lähenteli suhteettoman prameaa pihvilihaa.

Lovi lompakossa ja repun saumat natisten raahasin aarteeni kotiin. Mitäs laatikosta sitten paljastuikaan? Kolmiosainen kielitoimiston sanakirja ja etymologinen sanakirja A-K. Näihin meni puolikas opintotuki, noin kymmenen kuukauden käteen jäävä summa. Niin että mitäs hemmettiä? Antaakaas kun selitän (niin kuin te aina annatte):

Rauhoittelen laiskuudesta, motivaation puutteesta ja hienoisesta typeryydestä vauhkoontunutta omaatuntoani hassaamalla opettajan työtä huomattavasti houkuttelevammassa kassatyössä ansaitut rahat siihen tulevaisuuteen, johon pyrin.

Jotenkin noin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.