IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Ajankäytöllisiä ongelmiaKeskiviikko 10.10.2007 13:29

Raportoin tänne muutama päivä sitten sienimetsäreissustani, enkös raportoinutkin? Silloin jätin erään suuren kiven alle ryppään pieniä suppilovahveroita siinä uskossa, että niistä muutaman päivän kuluessa tulee rypäs suuria suppilovahveroita. Eilen sitten Salattujen elämien jälkeen lähdimme Eeron kanssa tarkastamaan, onko näin käynyt.

Salattujen elämien jälkeen kello on kahdeksan. Kahdeksan aikaan ulkona on pimeää.

Varustettuna Prisman muovikassilla ja Makitan lyömäaseen kokoisella pienoisvalonheittimellä suuntasimme kohti Laajavuoren loputtomia pururatoja. Sienipaikka löytyi suhteellisen helposti, mutta sienet eivät olleet katsoneet tarpeelliseks paisua. Nypin ne talteen silti, koska sinne asti sentään käveltiin. Hauskuus alkoi siitä, kun Eero keksi ryhtyä etsimään lisää sieniä! Yritin selittää, että Tshernobylista on jo niin pitkä aika, ettei tämä onnistu enää pimeällä. Kuin sanojeni tueksi Makitasta loppui akku.

Vaelsimme kotiin saldona kourallinen suppilovahveroita ja jonkinlainen varmuus siitä, että metsäaktiviteetit, joihin valaistu pururata ei liity, olisi hyvä suorittaa päivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.