IRC-Galleria

LähtötunnelmiaMaanantai 18.12.2006 21:34

Aika on mennyt niin nopeasti, ettei ole tosikaan. Keskiviikkona siis lennämme takaisin Suomeen joulua viettämään. Viimeinen luento oli tänään, joten aikaisemminkin olisi voinut lähteä. Tosin lennot on varattu jo syyskuussa, joten eihän sitä silloin tiennyt. Lipun hintakin on kyllä 14-kertaistunut, joten ehkä kannatti se aikainen varaaminen.

Lauantaina vietettiin riehakasta joulujuhlaa erasmus-opiskelijoiden voimin. Aegee eli paikallinen kv-kerho tarjosi kolmen euron sisäänpääsymaksun hinnalla ilmaiset juomat koko illaksi. Ei liene yllätys, että juhlien alkaessa kahdeksalta paikalla oli lähinnä suomalaisia... Muutkin kansallisuudet kyllä löysivät tiensä juhlapaikalle illan kuluessa. Illan saldona muutama puolalainen alkoi vakavasti harkita siirtymistä Suomeen opiskelemaan kuultuaan, että teekkarit harrastavat sekasaunomista ihan ilman vaatteita...

Viimeisenä rutistuksena olen sitten tänään käynyt jo kerran ratsastamassa ja pian lähden uudestaan. Homma käy kuntoilusta, sillä kävelymatkaa kertyy keikkaa kohti kolme kilometriä. Bussillakin pääsisi melkein ulko-ovelle, mutta matkaan kuluisi tuplasti aikaa.

Also ein frohes Weihnachtsfest für Alle und einen guten Rutsch ins neue Jahr. Eli iloista joulua ja hyvää liukua uuteen vuoteen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.