IRC-Galleria

VälivaiheTiistai 10.10.2006 22:34

Kielikurssi loppui perjantaina kokeeseen. Koe koostui luetun ja kuullun ymmärtämisestä, kielioppiosuudesta ja aineesta. Kahta ensimmäistä helpotti reilusti se, että opettaja selitti epäselvät sanat ennen vastaamista... Kuullun ymmärtämiseen saatiin lisäväriä palohälytyksellä eli sali tyhjäksi vain. Itse hälytys osoittautui kylläkin aiheettomaksi.

Luennot siis alkavat ensi viikolla, joten väliin jää nyt viikon odotteluvaihe. Osa vaihtareista on lähtenyt kotiin tai muuten vaan reissuun, itse jäin tänne vaan olemaan :). Eilen huristelimme Belgiaan Maasmechelen Villageen, joka on siis outlet-myymälöistä koostuva kylä. Valitettavasti shoppailu jäi hieman vähäiseksi, kun yhteysongelmien takia myymälät pystyivät eilen hyväksymään vain belgialaisia pankkikortteja... Luonnollisesti paikan ainoa pankkiautomaatti oli rikki. Onneksi ei kovin kauaksi tarvinnut lähteä, matkaa kertyi vain 40 km/suunta.

Ensi viikolla alkavat myös steppitunnit. Yliopiston liikuntaosasto tarjoaa kaikkea mahdollista vesijumpasta itäaasialaisiin itsepuolustuslajeihin, mutta irkkutanssia ei luonnollisesti ole. Steppitunnitkin putosivat tarjonnasta pois, mutta kaupalliselta puolelta sentään löysin aikuisten alkeiskurssin. Hintakin on kohtuullinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.