IRC-Galleria

Harrastuksia ja byrokratiaaTiistai 12.12.2006 18:05

Pitänee aloittaa perussuomalaiseen tyyliin valittamalla. Täällä ei olla vielä siirrytty IT-maailmaan tentti-ilmoittautumisissa, vaan saksalaiset haluavat paperia ja ennen kaikkea leimoja. Valitettavasti vain meille vaihtareille ei ole kukaan vaivautunut kertomaan, että ilmoittautuminen päättyy jo joulukuussa. Kauhean säätämisen jälkeen onnistuin ilmoittautumaan kolmeen tenttiin neljästä virallista reittiä (eli kolme toimistoa ja lukemattomia leimoja). Viimeisen ilmoittautumisaika oli mennyt jo umpeen, joten ei kun vaivaamaan herra professoria.

Herra professori oli hyvin ymmärtäväinen ja ohjasi ilmoittautumaan sihteerilleen. Sihteerit taas olivat leipääntyneitä toimistorouvia, mutta toinen vaivautui eväsleipänsä lomasta mutisemaan herra professorin assistentin huoneen numeron. Diplomi-insinööri Jung löytyi pitkällisen etsinnän jälkeen ja lopulta sitten onnistui ilmoittautuminenkin. Nyt siis pitäisi olla ainakin tenttipaperi odottamassa, kun tenttikausi alkaa.

Iloisempaa mielialaa löytyi ratsastustunnilla, kun sain alleni tallin alkeistuntien luottokuljettimen. Alkeistunnilla polle nimittäin esiintyy sivuohjilla kasattuna, eikä juuri vaivaudu ylimääräisiä liikahtelemaan. Kun jätin narut talliin, löytyi kyseisestä 176 cm korkeasta pv-ruunasta hieman uusia vaihteita. Ruunalla nimittäin on liikettä Suomen kansalliselle tasolle asti ja lisäksi liike oli moiseksi jätiksi todella pehmeää. Tosin löysin itseltäni huikean määrän uusia keskivartalon lihaksia, sillä kokoaminen vaati todella vahvaa istuntaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.